Umor

Un AURist a depus plângere la poliție după ce a fost amenințat cu un telefon 5G

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
16 decembrie, 2020

Gebeleizis Silenus Xavier Spârcescu, membru al partidului AUR și cărora prietenii îi spun simplu Ilie, a depus o plângere la poliție după ce ar fi fost amenințat pe stradă cu un telefon 5G.

Bărbatul le-a povestit oamenilor legii că se afla pe strada Ștefan cel Mare din Constanța, unde, cocoțat pe o bancă, cu o Biblie în mână, striga despre cât este de dezgustat de femeile care se dau cu ojă, sau de cele care „merg la ginecolog ca să-și arate p***a“. Ca să nu mai zic de alea care probează haine! Este dezgustător! Huo! Rugați-vă pentru sufletele lor! Patrie! Popor! Dacia! Basarabia!“, a povestit Spârcescu.

La un moment dat, un trecător s-a oprit pentru a-l ruga să coboare și să nu mai zbiere ca un descreierat. Membrul AUR a observat că în timp ce vorbea, bărbatul gesticula ținând în mână un telefon. „M-am oprit din discurscul meu patriotic și l-am întrebat dacă nu cumva acela este un telefon 5G. Mi-a răspuns că este, moment în care am simțit cum îmi crește pulsul și m-au tăiat toate transpirațiile“, a continuat bărbatul. „Mi-a pus viața în pericol și a făcut-o intenționat! Ca să nu mai zic că purta și botniță…“.

După ce AURistul a cerut să i se scrie declarația conform dictării sale, susținând că el nu este sluga milițienilor, a cerut să o verifice. Revoltat, bărbatul i-a acuzat pe polițiști că au denaturat textul declarației. Ulterior s-a descoperit că Spârcescu nu știa să scrie sau să citească.

De asemenea, polițiștii spun că au ma primit plângeri de la membri AUR în care aceștia reclamă că sunt deranjați de femeile care nu poartă batic, precum sfânta preacuvioasă neprihănită Șoșoacă, cum este creștinește și patriotic.

Actualitate