Umor

Un bărbat din Henri Coandă a comandat pe Glovo şi a primit cadou maşina curierului

Cartier Henri Coanda
Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
2 februarie, 2023

Bucurie mare pentru constănţeanul Ludovic Tiberius Şuţu (45 de ani), locuitor în cartierul Henri Coandă. Bărbatul comandase o şaorma prin aplicaţia Glovo şi spune că, pe lângă aceasta, curierul i-a făcut cadou maşina pe care o folosea pentru livrări.

„Eşisem aicea în faţa la bloc cu pretinii ca să iau comanda de la băiat. Mi-a dat şaorma şi l-am ăntrebat cu ce scoter sau becicletă a venit. Mi-a zis că e cu maşina. Ooo, aşa da!, i-am zis eu. L-am rogat cu băeţii, care se juca în treaba lor cu nişte bricege cum face ei mereu, să ne arate şi nouă ce maşină are, că o lăsase la stradă mai sus. Ce s-a mai bucurat cănd i-am zis!“, povesteşte bărbatul.

Constănţeanul spune că tânărul curier a mers cu ei până la maşină şi că, după o inspecţie amănunuţită, au decis că maşina e frumoasă şi că le place foarte mult. „L-am ăntrebat dacă nu vrea să mi-o facă cadou, că tot am fost băiat şi am comandat de la el. Iar s-a bucurat! Ştiţi ce fericit era că l-am ăntrebat asta? Mi-a dat cheile cu lacrimi în ochi, a spus Doamne ajută! şi a plecat pe jos plin de bucurie, cum era el aşa“, a mai spus norocosul Ludovic.

Reprezentanţii Glovo ne-au transmis că, de obicei, livrările în Henri Coandă se fac de la stradă prin lansarea produselor cu praştia sau cu mini-catapulte, dar că tânărul în cauză nu a ştiut, fiind în prima zi de livrări.

Actualitate