Umor

Un constănțean a răzuit un tichet de parcare și a câștigat o pungă de pufuleți

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
23 iulie, 2021

Surpriză de proporții pentru un șofer din Constanța, care a vrut doar să-și parcheze mașina în zona zero a orașului. Titi Zmeurel (45 de ani) și-a cumpărat un tichet de parcare răzuibil și a aflat că este câștigător!

„Am răzuit cele patru poziții de pe tichet și, în loc de luna, ziua, ora și minutul, în căsuțe mi-au apărut grupuri de litere: CÂȘ TI GĂ TOR“, povestește, cu entuziasm, Titi Zmeurel. „N-am câștigat nimic în viața mea, deci vă dați seama că am fost extrem de copleșit. M-am dus cu tichetul câștigător la doamna de la care l-am cumpărat și mi-a dat premiul: o pungă plină cu pufuleți, apoi mi-a spus să mai cumpăr un tichet, că poate câștig chiar și un Logan!“.

Reprezentanții primăriei spun că au vrut să profite de efectul pe care îl oferă un tichet răzuibil. „Omul, când răzuiește ceva, se așteaptă să câștige. Am vrut să le oferim aceste surprize tuturor șoferilor care aleg să folosească tichetele pentru a plăti parcarea“, spune Huie Monstantinescu, consilier al primarului Vergil Chițac.

Titi Zmeurel a cumpărat mai multe tichete, în speranța că va câștiga și alte premii. „Am răzuit vreo 250 – 300 până acum, nici nu mai știu. Dacă e un Logan acolo, și cred că e, al meu va fi!“, a declarat bărbatul, care între timp fusese amendat pentru că nu și-a plătit locul de parcare.

Actualitate