Un constănțean a postat un mesaj emoționant pe Facebook în care a anunțat că a murit după ce a fost infectat cu COVID-19, însă negaționiștii inteligenți s-au prins imediat că bărbatul a fost plătit să mintă, cauza decesului fiind de fapt alta.

Vă anunț cu lakrimi ăn uochi k nu mai sănt printre voi și k mam stins din veață răpus de virusul covit! Ănainte nu kredeam că iegzistă virusu dar akum după ce am murit vă pot spune ku măna pe enimă k e căt se poate de adevărat se știe. Aj vrea să mulțumecs fameiliei mele pentru pomana deosebită care mea făcuto și la preot pentru slujbă k ma uns pe suflet. Duamne ajută și sămi fie țărâna ușoară!“, a transmis Sorin Biscuite (46 de ani).

Inițial, postarea sa stârnit un val de tristețe în comentarii, iar bărbatul a răspuns personal cu „Mulțumecs“ la toate mesajele de „Domnezeu să te ierte“ sau „Acum ejti ku ăngerii“, însă, după ce postarea a devenit virală, coronascepticii nu au întârziat să apară și să-l acuze pe decedat că a primit bani sau alte beneficii.

Sorin Biscuite a fost bombardat cu sute de comentarii de genul „Căt țeai loat ca să ne minți pe față!? E interese mari la mișloc!!“ sau „Ne crezi proști? Ok. E trist că ai murit, nu doresc la nimenea dar știu sigur că ți s-a dat ceva ca ne spui că te-a răpus virusul! De ce nu ne spui adevărul și că, de fapt, ai murit că aveai diabet sau cancer?!? Și eu am o mătușă care a primit 15000 de euro ca să moară de COVID!!! Nu se mai poate așa!“.

Cedând presiunii și, probabil, având remușcări, după trei zile constănțeanul a revenit cu o postare în care a recunoscut că este în viață, bine-mersi și că i-a fost oferit un apartament și un prăjitor de pâine pentru a posta pe Facebook că a fost răpus de COVID-19.

Numai pot!! Ămi pare rău k sa ajuns aicea. Rekunocs ăn fața tuturora k meam văndut sufletul pentru un apartament ku 2 kmere ăn Tomis III. Niște oameni ănbrăcați la costume negre care a spus că e de la o firmă Oculta Mondială ma ăntrebat dacă nu vreau să mor de covit și cămi dă un apartament dak zic asta pe Fb. Voi ceaț fi fakut ăn loku meu!? Numă judecaț k numi e ușor dar trebea să dau cărțile p față! Vă pwp șaveț grije de voi!“, a scris bărbatul.

Contactați de noi, cei de la Oculta Mondială au recunoscut că s-a procedat exact cum a relatat bărbatul, dar că nu văd în asta o problemă sau ceva scandalos. „Noi, la Oculta Mondială, cu asta ne ocupăm. Nu forțăm pe nimeni să facă ceva. Oamenii acceptă de bună voie ceea ce avem noi de oferit. Până acum am dat zeci de milioane de euro unor oameni aleși random de pe stradă, Dacii Logan și, da, chiar apartamente“, a transmis un reprezentant al Ocultei, care a mai adăugat că băbratului îi vor tăia gazul, drept pedeapsă pentru că nu a respectat termenii de confidențialitate.

(Visited 3.395 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.