Actualitate Eveniment

Un deținut a fost evacuat cu forța din… penitenciar. Deși proaspăt eliberat, nu voia să plece acasă

Un deținut în vârstă de 39 de ani, proaspăt liberat, a refuzat să părăsească Penitenciarul Găești, așa că, în semn de protest, s-a întins pe asfalt în fața unității

Scris de 
 pe data 
12 octombrie, 2022

Închisoarea a devenit un lux pentru mulți indivizi care au realizat că după gratii este mult mai bine decât în libertate. Trei mese pe zi, un acoperiș deasupra capului fără facturi la utilități, asistență medicală gratuită sunt pentru unii mult mai mult decât își pot permite în viața de zi cu zi.

De aceea, un deținut în vârstă de 39 de ani, proaspăt liberat, a refuzat să părăsească Penitenciarul Găești, așa că, în semn de protest, s-a întins pe asfalt în fața unității, blocând traficul rutier informează adevarul.ro.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Situația s-a complicat atunci când un TIR a blocat drumul, pentru că nu poate trece de el. În intersecție a rămas blocată și o căruță, iar fostul deținut nici nu voia să audă de despărțirea de penitenciar.

Poliția a fost chemată la fața locului, iar oamenii legii l-au încătușat pe individ. Pe deasupra, pentru acest inedit protest la Penitenciarul Găești, polițiștii i-au aplicat și o amendă deloc mică, în valoare de 2.000 de lei, pentru tulburarea liniștirii și ordinii publice.

Actualitate