Într-o încercare de a preveni răspândirea COVID-19, deținutul Nicu Scăpărici a luat toate măsurile necesare pentru a se distanța de colegii din celulă și a evadat din penitenciarul „Poarta Albă“.

Mulți dintre colegii de detenție ai lui Nicu nu sunt deloc surprinși de faptul că acesta a ales să-și protejeze sănătatea.

„De fiecare dată când dădeau ăștia la televizor că a crescut numărul de infectări, îl vedeam cum se face alb la față“, spune un coleg de celulă.

„Ne-a spus că a elaborat un plan complex pentru a evada și pentru a se distanța social de noi.

Deci a desenat un omuleț și un gard în fața lui, cu o săgeată care arăta că omulețul va trece peste gard. Și uite, dom’le, că a reușit! Nu ne așteptam!“.

Colegii lui Nicu speră că acesta, oriunde s-ar afla, păstrează distanța față de celelalte persoane și asta nu doar pentru că fusese condamnat pentru fapte de tâlhărie.

Deocamdată, Nicu Scăpărici nu este căutat de autorități deoarece s-a decis ca dreptul său la distanțare socială să fie respectat.

„Oricum se va întoarce singur aici după ce trece pandemia, că la noi are tot ce-i trebuie“, a transmis unul dintre gardienii penitenciarului.

 

(Visited 289 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.