Colegii povestesc că, înainte să se arunce, băiatul le-ar fi spus că vrea să moară din cauza umilinţelor pe care le suportă. Reacția Inspectoratului Școlar este șocantă: „A fost o joacă de copii”.

Într-o pauză, băiatul a sărit pe geamul clasei de la primul etaj al şcolii, în timp ce unii dintre colegi îl filmau cu telefoanele mobile și alții îl îndemnau să sară şi îl aplaudau, informează observatornews.ro.

Elevi ai școlii au declarat că băiatul ar fi fost bătut și umilit constant de colegi. Copilul a căzut de la o înălţime de aproximativ cinci metri, iar profesorii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112. O ambulanță l-a transportat la spitalul Marie Curie, unde medicii au stabilit că rănile nu sunt grave.

„Când el a vrut să se arunce, colegii îl încurajau să sară, în loc să îl tragă sau ceva. Ziceau că nu ai curaj, SARI, SARI! L-au bătut colegii, îl jigneau, îl umileau”, spun unii dintre copiii care au asistat la scenă.

„O joacă obişnuită… Ce sa va zic…a avut o stare de nervi. Nu neapărat s-a certat cu un elev, a evocat că a băut o … Cola. Pur şi simplu a fugit şi a sărit pe geam.”, a declarat Ionel Puşcaş, inspector general ISMB.

„Mi-a spus că este supărat, nu a justificat supărarea lui, am întrebat dacă supărarea lui merita aşa gest, a zis nu. El este o fire mai taciturnă asa…”, a declarat Dorina Constantin, directoarea şcolii „George Bacovia” din Bucureşti.

Copilul este îngrijit la Spitalul de Psihiatrie din Bucuresti, acolo unde ajung tot mai multi elevi in ultimele luni.

(Visited 1.162 times, 3 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.