Panică şi agitaţie în restaurante, terase, cafenele, bodegi, shaormerii eţetera! Un inspector de la Protecţia Consumatorului din Constanţa îi terorizează pe patroni şi angajaţii acestora, folosindu-se de o fotografie a şefului său, Horia Constantinescu.

Pentru că directorul OPC nu are cum să fie prezent pe teren la toate acţiunile de control, un subaltern a luat iniţiativă şi a apelat la o metodă mai neortodoxă pentru a fi mai autoritar.

Ce să vă spun, domnule… Ne-am trezit cu el aici, a zis de unde e şi că vrea să facă control să vadă dacă suntem în regulă. Recunosc, pe noi ne-a bufnit şi râsul, că vorbea mai peltic. Nici nu ne-a trecut prin cap ce avea de gând să facă. Deodată a scos telefonul cu poza aia şi haţ! Am zis că murim aici. O fată de la bucătărie e şi însărcinată în două luni! Păi se poate aşa ceva? Nu mai ştim de vorbă bună? Că oameni suntem…“, a povestit, alb la faţă, Mugurel Pulpăgroasă, fost taximetrist şi patron de împingetava.

Colegii inspectorului sunt de părere că nu este nevoie de astfel de măsuri extreme, însă sunt de acord că patronii din Constanţa trebuie să înţeleagă că nu e de glumă atunci când vine vorba despre Horia Constantinescu.

Oamenii tlebuie să-nţeleagă că eu, noi, nu ne jucăm. Tlebuie să ştie de flica domnului Constantinescu şi eu nu fac altceva decât să le leamintesc cine m-a tlimis acolo. Plactic, să vadă cu ochii lol al cui sunt eu, înţelegeţi? Dacă un patlon e lău şi face pe şmechelu cu mine, îi alăt eu cine e mai şmechel!“, ne-a explicat inspectorul OPC, omul cu poza, Aurel Dătermineităr.

De asemenea, după modelul şefului său, Aurel nu are nicio reţinere în a opri autocare şi microbuze, bineînţeles folosind poza ce a semănat spaimă printre comercianţi. Unii dintre colegii lui Aurel ne-au mărturisit că acesta se foloseşte de aceeaşi fotografie şi pentru a-şi pedepsi copiii când devin neascultători.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 596 times, 2 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.