Totul s-a întâmplat, în jurul orei 22.30, în stațiunea Mamaia, când şoferul unui autoturism marca Mercedes, în care se afla şi iubita acestuia, a observat în trafic o maşină condusă de fostul iubit al fetei.

Potrivit observator.tv, după o șicanare, şoferul Mercedes-ului ar fi intrat intenţionat în autoturismul Matiz, după ce a realizat că la volan se afla fostul iubit al actualei sale prietene. În urma impactului, Matiz-ul s-a răsturnat în afara şoselei, iar Mercedes-ul a lovit o a treia maşină.

Potrivit poliţiştilor, şoferul vinovat de producerea accidentului, respectiv cel din Mercedes, ar fi încercat să întoarcă peste marcajul dublu continuu.

Un barbat, de 21 ani, a condus un autoturism, pe bd. Mamaia din Staţiunea Mamaia, dinspre Constanţa către Năvodari iar la un moment dat a efectuat manevra de întoarcere peste marcajul longitudinal dublu continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 21 ani, din sens opus. În urma coliziunii primul autoturism a fost proiectat şi într-un alt autoturism, condus de un barbat, de 24 ani, în aceeaşi direcţie de mers şi banda cu al doilea autoturism“, se arată în informarea Poliţiei Constanţa.

Sursa foto: IPJ Constanta

Un tânăr în vârstă de 19 ani, aflat pe bancheta din spate a autoturismului marca Daewoo Matiz, a ajuns în comă la spital, fiind menţinut în viaţă de aparate. La rândul său, şoferul Matizului are două coaste rupte, un plămân perforat, un traumatism la mână şi faţa desfigurată.

Tot la spital a ajuns şi iubita şoferului vinovat, dar şi un tânăr de 19 ani, pasager pe scaunul din dreapta-faţă în Matiz.

 

(Visited 2.194 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.