După trei operaţii şi un somnic, medicul constănţean Loredan Taiceapuc părăsea Spitalul Judeţean Constanţa, pentru a merge la cabinetul particular, unde îl aşteptau, practic, toţi pacienţii săi.

La un moment dat, medicul s-a oprit panicat, realizând că îi lipsesc cheile de la cabinet. „Pfoai, c***! Nu din nou!“, a exclamat specialistul în timp ce se scotocea prin buzunare. „Trebuie să-mi verific pacienţii!“

Medicul a încercat să-şi păstreze calmul şi răbdarea în timp ce căuta cheile între spaţiile înguste ale cutiilor toracice şi organele pacienţilor operaţi în cursul turei de ieri.

„Tanti Nuţi, mi-ai văzut, bre, cheile de la cabinet?“, a întrebat-o pe una dintre asistente.

„Nu, dom’ doctor, eu n-am băgat în seamă niciun pacient şi doar ce am intrat pe tură acum patru ore“, i-a răspuns tanti Nuţi ştergându-şi ciorchinele de coji de seminţe de pe bărbie.

După ce cheile au fost găsite, conducerea Spitalului Judeţean Constanţa a organizat o conferinţă de presă în care a relatat cele întâmplate, spunând că, de fapt, unul dintre pacienţi este de vină.

„Pacientul a vrut să facă o glumă proastă şi a ascuns cheile sub ficat.“, a transmis conducerea unităţii medicale.

În drum spre casă, medicul Taiceapuc a realizat cu groază că îi lipseşte telefonul mobil.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.080 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.