Umor

Un mozaic inedit, cu un mesaj aparte, a apărut peste noapte în Edificiul Roman cu Mozaic!

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
18 septembrie, 2019

După ce Primăria Constanța a finanțat împodobirea cu 21 de mozaicuri a câtorva treceri de pietoni din oraș, o altă capodoperă a apărut de nicăieri în Edificiul Roman cu Mozaic – pentru cei care nu știu, clădirea este o ruină ce adăpostește alte ruine.

Dumnezeule, cât de frumos! Ce bine este că orașul nostru are și el niște mozaicuri superbe, de când ni le doream! Îi mulțumim din inimă domnului primar Decebal Făgădău pentru simțul său artistic, pentru că a rezolvat toate problemele orașului și acum ne-a dăruit aceste mirobolante opere de artă“, a spus nimeni, niciodată.

În fine… Opera de artă apărută în Edificiu este chiar un mozaic ce, se pare, conține un mesaj pe care mai mulți arheologi, speologi, istorici și specialiști în păreri din cadrul Primăriei Constanța încearcă să-l deslușească.

În timp ce specialiștii studiau elaborata lucrare, nea Titi, un constănțean aflat în trecere, a aruncat o privire și a exprimat următoarea părere:

Băi, sincer, eu cred că este un mesaj adresat PSD-ului și pesediștilor care ne conduc. Ăia care cred despre noi că suntem niște oi proaste, că ne duc de nas cum vor ei și care pun fundițe pe orice c***t și ei zic că alea sunt realizări pentru cetățeni. Ăia care se prefac că ne conduc în timp ce ne fură pe față și, în timp ce noi suntem tot mai săraci și vai-steaua-noastră, ei ne spun în față, cu nesimțire și tupeu, că toate-s bune și frumoase. Ăia care, prin indolența și incompetența lor, ne-au izgonit familiile prin străinătățuri, care ne-au izgonit doctorii, inginerii și oamenii care vor să muncească. Ăia care au eliberat infractorii înainte de termen și au transformat Justiția în cârpa lor de pantofi. Ăia care îi țin pe oamenii de la țară săraci și în noroaie, ăia care spun „NU” educației lăsând școlile să se dărâme în timp ce ei își pun la conducere toți analfabeții!!! Părerea mea… Dar ce știu eu, că nu mă pricep la artă.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate