Marcel Limbescu (48 de ani), un constănțean din Tomis Nord, a murit din cauza unui infarct în timp ce alerga după o ambulanță, încerând să o filmeze pentru a demonstra că medicii și asistentele din autospecială sunt, de fapt, actori angajați de Oculta Mondială.

Vecinii spun că Marcel, care era și membru PSD, obișnuia să posteze des pe grupul de WhatsApp al asociației de locatari, spunându-le tuturor să nu mai fie orbi și să înțeleagă că toată treaba cu covidul este o făcătură ordinară, că „ce dau ăia la televizor cu imagini de prin spitale sunt regii și scenete ca pe vremea lui Stela și Arșinel“.

În cursul serii de ieri, după ce o ambulanță venise în cartierul Tomis Nord pentru a transporta la spital o persoană infectată cu COVID, Marcel a fost pe fază, și-a luat capotul, papucii și telefonul cumpărat în rate, pentru a filma și a demonstra că totul este o mare înscenare și că personalul ambulanțier este alcătuit din actori.

Imediat după ce pacientul a fost băgat în ambulanță, Marcel a luat-o la fugă pornind în urmărirea mașinii. După cum s-a putut vedea și de pe filmarea făcută cu telefonul său, bărbatul s-a prăbușit la 500 de metri după începerea urmăririi. Potrivit oamenilor legii, Marcel a fost găsit de un tânăr stundent la actorie, care a sunat imediat la 112, însă omul își dăduse deja ultima suflare.

(Visited 1.172 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.