Actualitate Umor

Un nou conflict în Europa? Separatiștii din Henri Coandă le-au furat rufele de pe sârmă locatarilor din Tomis Nord

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
23 octombrie, 2023

După Ucraina și Israel, un nou conflict tinde să se instaleze rapid pe harta geopolitică a lumii.

ONU anunță că trimite prima misiune de menținere a păcii la Constanța după ce separatiștii din Henri Coandă ar fi atacat duminică dimineața mai multe zone din Tomis Nord de unde au furat hainele de pe sârmă ale locatarilor.

Primul atac a fost înregistrat în jurul orei 9, când paramilitanți ai grupării Henri Cioardă au furat 4 perechi de chiloți, 3 maiouri și o pătură aflate la uscat în fața blocului B37 de pe Aleea Dispensarului.

Al doilea atac a avut o intensitatea mult mai mare, separatiștii răpind nu mai puțin de 6 perechi de blugi, o duzină de cămăși și un cărucior de bebeluși din scara unui bloc de pe strada Ștefăniță Vodă.

Cei trei lideri spirituali ai rebelilor, Selciuc, Sunai și Taifun spun că atacurile sunt menite să descurajeze demersurile primarului Vergil Chițac de a muta ghetoul Henri Coandă la marginea Constanței.

Cele două incidente au fost condamnate ferm de ONU, NATO și UE, fiind de așteptat ca și președintele Klaus Iohannis să aibă o declarație pe acest subiect în următoarele 8 luni.

Actualitate