Șoferii din Constanța, care circulă prin intersecțiile principale și cele mai aglomerate artere ale orașului, sunt obligați să respecte un nou semn de circulație, „Cedează nervos“. Noul indicator prezintă un omuleț nervos, care țopăie, înjură și își smulge părul din cap, din cauza traficului.

Poliția Rutieră a amplasat deja indicatorul în zonele critice din oraș, anunțând că totodată că măsurile vor fi destul de dure pentru cei care nu îl respectă.

„Dacă ești prins că nu claxonezi ca disperatul și nu faci o criză de nervi în dreptul indicatorului, îți iei amendă și te alegi cu persmisul suspendat – așa că oricum o să cedezi nervos. E alegerea ta cu o faci”, confirmă agentul de circulație Relu Dinumbre.

Încă nu e clar dacă în dreptul indicatorului trebuie să cobori din mașină și să te uiți lung în față, să vezi de ce nu se mișcă coloana, nici dacă se impune să spargi telefonu când vezi că urmează un „cedează nervos“ în față, și mai ales nici dacă pasagerul poate ceda nervos în locul șoferului, sau dacă primesc puncte în plus dacă cedează nervos împreună.

Șoferii îi acuză pe polițiști de nesimțire: „Au pus indicatorul în cascadă pe Aurel Vlaicu și trebuie să cedez nervos de 7-8 ori în 500 de metri. Cum să mai cedez nervos, când eu iau 3-4 pastile de Xanax înainte să mă urc la volan, ca să nu fac infarct de nervi? Nu e corect”, spune un șofer.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, Click AICI

(Visited 830 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.