Actualitate

Un polițist constănțean (26 ani) are nevoie de ajutor pentru a trăi. Diagnosticat cu tumoare cerebrală, trebuie operat în Franța

Pentru Florin-Marius Bădiță, ceea ce părea un simplu control oftalmologic, s-a dovedit a fi începutul unui drum sinuos și imprevizibil în lupta pentru viață.

Scris de 
 pe data 
20 aprilie, 2023

La doar 26 de ani, când majoritatea tinerilor își fac planuri de viitor, un tânăr polițist din Constanța este nevoit să se lupte pentru viața lui. Diagnosticat cu tumoare cerebrală, Florin are nevoie urgentă de operație în Franța, în condițiile în care sistemul de sănătate din România nu îi poate asigura nici măcar minimul de îngrijiri necesare. Același sistem de sănătate la care cotizăm lunar, toată viața, cu o bună bucată din simbria noastră, a fiecăruia, pentru ca atunci când avem nevoie cu adevărat, să ni se arate calea scumpă și de multe ori inaccesibilă a spitalelor din Europa.

Pentru Florin-Marius Bădiță, ceea ce părea un simplu control oftalmologic, s-a dovedit a fi începutul unui drum sinuos și imprevizibil în lupta pentru viață.

„În urma unor investigații amănunțite, colegul nostru, agentul principal Bădiță Florin-Marius, în vârstă de 26 de ani, încadrat la Serviciul de Transporturi Maritime Constanța, a fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală difuză, dispersată fronto-temporo-insular stânga.

Pentru a se bucura în continuare de viață, acesta trebuie să se supună unei intervenții chirurgicale riscante, în stare de veghe, în Franța.

Având în vedere costul ridicat al intervenției cât și costurile necunoscute post-operatorii pentru recuperare, vă rugăm să îl ajutați benevol, cu contribuții bănești, care pot fi depuse în contul IBAN RO47 RNCB 0206 1577 0384 0001 deschis la BCR, titular Bădiță Florin-Marius sau Revolut 0722655824

„Fiind la început de drum, acesta are nevoie de un efort colectiv pentru a reuși să depășească această etapă care va face loc unui parcurs firesc al vieții.

Sperând că acest apel va trezi în sufletele și inimile dumneavoastră un sentiment de compasiune și camaraderie, vă mulțumim anticipat și suntem recunoscători pentru orice ajutor! Pentru cine nu are posibilitatea financiara de a ajuta va rog sa distribuiți postarea”, se arată în apelul colegilor lui Florin.

Actualitate