Polițistul Cristi Ciortan (IPJ Dolj) era de serviciu în urmă cu două zile când i s-a făcut brusc rău. A fost dus de urgență la spital în stare de inconștiență. Medicii au constat că avea o tumoare pe creier și l-au operat. Din păcate, în această dimineață, polițistul s-a stins din viață la vârsta de 44 ani.

„Astăzi este o zi tristă pentru întreaga echipă a Sindicatului EUROPOL. Colegul nostru, Cristi Ciortan, delegat sindical în cadrul Filialei Europol Dolj, a pierdut lupta cu viața. Cristi era un coleg întotdeauna vesel, cu poftă de viață și care ajuta pe toată lumea.

În urmă cu două zile, în timp ce era în serviciu, i s-a făcut rău și a fost dus de urgență la spital în stare de inconștiență. A fost operat imediat, medicii descoperindu-i o tumoare pe creier. La numai o zi, în această dimineață, Cristi s-a stins. Avea doar 44 ani și era o persoană puternică, un adevărat luptător, însă boala a acționat fulgerător, răpindu-i orice șansă de a lupta.Suntem destul de săraci în cuvinte să putem să ne exprimăm tristețea și regretul față de această pierdere. Ce a rămas în urmă, e greu de descris. O familie sfâșiată de durere, o fetiță care avea nevoie mai mult ca oricând de Cristi și în același timp, un întreg colectiv de colegi și prieteni care au rămas înmărmuriți de această veste tragică.

Din toate acestea nu putem învăța decât că suntem cu toții vizitatori în acest timp, iar pe acest pământ suntem doar în trecere. Scopul nostru aici este doar să observăm, să învățăm, să creștem, să iubim… și apoi să ne întoarcem acasă.Drum lin către îngeri, Cristi…!!!”, au transmis colegii din Sindicatul Europol.

(Visited 520 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.