În data de 29.07.2019, în jurul orei 17.50, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român P.L., în vârstă de 46 de ani, conducând un ansamblu rutier format din autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în România şi platforma marca Boro, înmatriculată în Polonia.

Acesta transporta pe platformă un autoturism marca Audi model S8, înmatriculat în Germania, an de fabricaţie 2015”, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră.

După verificările făcute în baza de date, s-a descoperit că mașina de pe platformă, în valoare de 70.000 de euro, este căutată pentru a fi confiscată de către autoritățile din Germania.

Bărbatul de 46 de ani a spus că nu are nicio legătură cu toată situația și că nu știa că mașina era căutată, el fiind angajat în calitate de șofer pentru a transporta autoturismul în cauză.

Mașina de 70.000 de euro a fost reținută la sediul S.T.P.F Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

(Visited 470 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.