Lifestyle

Un român și-a uitat soția într-o parcare din Ungaria

Un român și-a uitat soția într-o parcare în Ungaria, fără telefon mobil, acte sau bani. Bărbatul a condus peste 300 de kilometri înainte să-și dea seama că aceasta lipsește.

Scris de 
 pe data 
22 februarie, 2018

Conform unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție din Somogy, ieri, 21 februarie, un bărbat și-a uitat, pur și simplu, nevasta într-o parcare, pe autostrada M5, în apropierea orașului Szeged. Acesta a condus ulterior mai bine de 300 de kilometri, fiind sigur că partenera lui se află în mașină. În cele din urmă, românul și-a dat seama că soția lui lipsește.

Bărbatul se deplasa, împreună cu familia, către Italia, iar atunci când au oprit într-o parcare, pentru a merge la toaletă, nu a văzut când soţia lui s-a dus la baie. Întrucât a crezut că aceasta doarme pe bancheta din spate, a pornit din nou la drum. Femeia nu avea la ea telefonul mobil, nici banii, nici documentele personale, astfel că a pornit după familie cu autostopul.

A ajuns până în localitatea Balatonkeresztúr, la peste 300 de kilometri de locul de parcare, şi a cerut ajutorul poliţiei într-o benzinărie. Între timp bărbatul observase lipsa soţei şi luase legătura cu Ambasada României în Ungaria”, scrie site-ul hirado.hu

În final, cu sprijinul ambasadei și al poliției, familia s-a reunit la biroul poliției autostrăzilor din Fonyód, contunuându-și apoi călătoria.

 

Actualitate