Cele două femeie au fost trimise în judecată pentru proxenetism, fiind condamnate de Judecătoria Câmpina la câte doi ani de închisoare cu suspendare și 120 de zile de muncă în folosul comunității.

Conform recihizitoriului, Elena N. a fost deferită justiţiei după ce ginerele său a denunţat-o la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina. Bărbatul a reclamat că ştie că soția sa este obligată de către mamă să întreţină relaţii sexuale, contra-cost, cât timp el este plecat din ţară. Bordelul era improvizat chiar în apartamentul lor din Câmpina.

”Începând cu anul 2014, E.E.G a realizat că N.F.R practică prostituţa în perioadele în care acesta era plecat din ţară, fiind conducător auto. Astfel, la sfârşitul anului 2014, invocând unele neînţelegeri, NFR a părăsit locuinţa unde convieţuia cu EEG şi s-a mutat la domiciliul mamei sale, inculpata N.E. Începând cu anul 2015 şi până în noiembrie 2017, N.E a determinat-o în mod constant şi i-a înlesnit fiicei sale să presteze servicii sexuale remunerate cu diferite persoane de sex masculin, N.E fiind şi cea care-i identifica şi intermedia legătura cu aceştia”, se arată în rechizitoriul procurorilor, informează adevarul.ro.

Conform sursei citate, tot mama era cea care negocia preţul pentru fiecare client pe care îl trimitea fiicei sale, iar femeia oprea un comision. Anchetatorii susţin că pentru fiecare client, mama care îşi obliga fiica să se prostitueze, percepea o taxă care varia între 50 şi 100 de lei. Aceasta a fost trimsiă în judecată în mai 2019 de către procurori şi a fost condamnată de Judecătoria Câmpina în data de 14 noiembrie 2019.

(Visited 4.324 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.