Umor

Un şofer de TL a pierdut controlul maşinii şi a făcut o depăşire regulamentară

tired, angry, young driver covers his face by hands

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Scris de 
 pe data 
20 februarie, 2023

Un şofer de Tulcea, cu numărul de înmatriculare TL 15 FIŞ, care circula pe bulevardul Mamaia din Constanţa, a fost la un pas de o tragedie, după ce a pierdut controlul maşinii şi a efectuat o depăşire regulamentară.

Imediat după incident, bărbatul, încă aflat în stare de şoc, a tras pe dreapta. „Nu ştiu ce a fost cu mine în acele momente…“, povesteşte şoferul tulcean. „Cum şi de ce am apăsat semnalizarea, de ce m-am asigurat, am dat prioritate şi apoi m-am încadrat corespunzător pe banda doi pentru a efectua depăşirea? N-aş şti să vă spun. Parcă eram, aşa, într-o transă, zici că mă luase dracu, Doamne iartă-mă!“.

Şoferul spune că manifestarea bizară a continuat. „Chiar şi după ce am efectuat acea depăşire regulamentară, încă eram în stare de şoc şi am tras pe dreapta la fel de regulamentar, adică cu semnalizare şi tot tacâmul. Nu am tăiat faţa nimănui!“.

După ce au analizat cazul, mai mulţi specialişti de pe Facebook au concluzionat că fenomenul este rezultatul schimbării autoturismului din dotare. „Dacă ne uităm la profilul de Fb al domnului, putem observa că trei ani la rând a postat zeci de poze cu un BMW de culoare neagră. La un moment dat, pozele au încetat să mai apară. Incidentul din Constanţa l-a găsit pe protagonistul nostru la volanul unui Citoren din 2008. Asta ne spune că avem de aface cu un sărac care, într-un moment al vieţii sale şi-a permis un BMW pe care acum nu îl mai posedă şi, subliminal, în mintea sa reapar şi se manifestă regulile de circulaţie. E un caz tipic…“

Actualitate