Aflat internat în spital, este nevoit să-și cumpere scitostatice, care costă 7.000 lei setul. Se află la al doilea set de citostatice, însă nu mai are bani pentru continuarea tratamentului, pe care statul român nu îl poate deconta integral.

În acest sens, Liga Militarilor Profesioniști a lansat un apel public pentru ajutarea camaradului aflat în suferință.

„Dragi camarazi, dacă astăzi ne bucurăm pentru că un proiect de lege favorabil Corpului SGP a fost votat în unanimitate în cadrul Comisiei de Apărare, un tânăr camarad suferă pe un pat de spital. Fruntaș Tudorancea Ciprian Constantin încadrat la B 3 Geniu Buzău, are nevoie de sprijinul nostru al camarazilor LMP!

Ciprian Constantin a fost diagnosticat cu Tumoră malignă fosele nazale și tumoră malignă rinofaringe.
Din data de 29.01.2020, camaradul nostru este internat la Institutul Oncologic Fundeni pentru un al doilea set de citostatice. Primul set de citostatice a costat 7000 de lei. Putem să contribuim la continuarea tratamentului cu citostatice al acestei crunte boli si salvării vieții tânărului nostru camarad”, au transmis colegii de la LMP.

Donațile se pot face în contul beneficiarulu:

Nume: Tudorancea Ciprian Constantin.
Numar cont: RO14BTRL01001201492888XX

„Orice sumă cât de mică, donată de camarazi, poate hotărî în acest moment viața camaradului nostru, aflat în grea suferință.
Pentru informații suplimentare: Pl.adj. Eduard Stan star 4344-155, mobil 0744 263 134”, se mai arată în mesajul Ligii Militarilor Profesioniști.

(Visited 9.054 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.