Mi-e milă când îi văd că intră-n apă și fac fețele alea de zici că le-a intrat ceva-n fund, mă scuzați de expresie“, spune turistul Sile Ihopotam (55 de ani), curățându-și de pe barbă câteva boabe de porumb fiert.

Bărbatul spune că nu e nimic greșit în a te urina în apa mării, mai ales când sunt zeci de persoane în jurul tău. Chiar o vede ca pe un gest de voluntariat, prin care îi poate ajuta pe cei care au o toleranță mai scăzută la apa rece.

Eu când o fac, o fac ca elefantul, mă-nțelegeți? Este păcat ca lumea să nu profite și să vină într-un punct mai călduros al mării, creat de mine, pentru a se bucura de o bălăceală adecvată“, a explicat bărbatul.

Oamenii din apă, care au răspuns chemării turistului voluntar, se arată încântați de inițiativă și spun că cine nu face asta nu poate spună că s-a bucurat pe deplin de plăcearea unui scăldat în mare.

Ihopotam spune că în acest spirit și-a educat și copiii, pentru că acest gest de binefacere l-a moștenit și el de la tatăl său. De cealaltă parte, soția, doamna Ihopotam, este specialistă în „numărul 2“, pe care îl lasă în apa mării uneori chiar și din mers, fără să sesizeze.

Textul de mai sus este un pamflet, însă: O femeie a fost gonită de pe plajă după ce a făcut „treaba mare” în apa mării

 

(Visited 310 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.