Marcel Lipițan (43 de ani) este, probabil, unul dintre cei mai inspirați turiști pe care i-am întâlnit în acest sezon estival pe litoralul românesc. An de an, bărbatul îți aduce de acasă un veceu portabil special, pe care-l instalează imediat, oriunde, ori de câte ori intervine natura pentru a-și cere drepturile.

Pentru că petrece foarte multe ore pe plajă, Marcel spune că locul său preferat de șezătoare este chiar pe fundul mării.

Suntem doar eu și marea și vă spun că este un sentiment extraordinar. Este ca o meditație profundă, ce pur și simplu te eliberează de orice stres“, explică Lipițan, care, făcând asta în fiecare vară, a ajuns la performanța de a-și ține respirația sub apă chiar și câte 5-6 minute. „Soția zice că-mi ies branhii! Hă! Hă!“.

Ceilalți turiști, care au aflat despre ingeniozitatea lui Marcel, îl privesc și cu admirație, dar și cu invidie.

Noi, ca turiști, avem dreptul să facem orice aicea, pentru că noi am dat bani ca să venim aicea! Dacă domnul acela are chef să se c**e pe fundul mării, e liber să o facă. Bravo lui!“, declară un nene acoperit de nămol uscat și câteva zeci de muște.

Hai, dom’le, mă lași cu asta? Cum să faci așa ceva? Fițe, talente! Te-a tăiat c*****a, te-ai dus în apă pân’ la piept, l-ai lansat, ai plecat și cu asta-basta!“, este de părere un domn cu slip din anii ’70.

Om liber, tu vei iubi întotdeauna marea – atât vă zic!“, a completat o tanti, în timp ce soțul o rostogolea pentru a o așeza cu fața spre soare.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 94 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.