Umor

Urmașul șobolanului care a adus ciuma în Europa, găsit mort pe str. Ștefan cel Mare

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
29 iunie, 2021

Eveniment tragic în cadrul comunității de șobolani care colcăie prin cartierele din Constanța. Garbigi Molimescu Chiț al CL-lea, zis Black Plague, a fost găsit mort puțin mai sus de magazinul cu chinezării de pe Ștefan cel Mare.

Garbigi era cunoscut ca fiind un urmaș direct al șobolanului care a adus ciuma neagră în Europa, fiind un adevărat simbol al regalității șobolănești din Constanța. Apropiații săi spun că era acesta era dependent de otrăvurile pe care Primăria le pune prin oraș. Noua marfă oferă consumatorului stări euforice, însă folosită în exces pot cauza moartea.

Cu toate acestea, anchetatorii spun că monarhul prezenta urme de violență și că, cel mai probabil, a fost ucis și jefuit în timp ce încerca să procure otravă de la un dealer.

Șobolanii spun că în zonă își face simțită prezența tot mai des un individ cu ochelari și barbă, care coboară dintr-un Jeep, pe la orele dimineții, acesta fiind cel care și distribuie otrava prin Constanța.

Actualitate