Umor

Urmează să intri la închisoare? Alege telefonul potrivit de băgat în fund pentru a-l strecura în penitenciar

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
8 februarie, 2019

Ești un infractor condamnat? Urmează să te duci în spatele gratiilor pentru câțiva ani și ești un delicat din administrația publică? Probabil că te întrebi ce opțiuni de smartphone-uri ai pentru a ține legătura cu cei de afară și a-ți menține afacerile active chiar sub nasurile gardienilor.

Sunt mulți factori ce ar trebui să contribuie la luarea unei astfel de decizii: viața bateriei, acoperirea 4G, însă, cel mai important, dimensiunile – aspect ce va determina dacă poți sau nu să îl îndeși în fund pentru a-l strecura în spatele gratiilor.

1) iPhone X

Acest telefon nu este o idee bună. Da, știm, ți-l permiți din banii furați, este preferatul tău și ești obișnuit cu el, dar superbul său ecran extrem de luminos este marele său minus. Să zicem că, într-un fel sau altul, vei reuși să-l introduci în penitenciar, însă lumina puternică a ecranului te va da de gol la un moment dat, chiar și dacă îl ții sub saltea. Plus că îi vei da de bănuit medicului care va trebui să-ți repare anusul și, cel mai probabil, te va turna gardienilor.

2) Samsung Galaxy S8 Mini

Design-ul său spune totul. Alunecos, lucios, ecran rotunjit pe margini – parcă a fost gândit pentru cei ca tine. Micuțul ăsta ar trebui să fie o alegere bună pentru orice deținut care vrea să-și aducă în celulă o parte din confortul de acasă. Și spunem „ar trebui”, pentru că majoritatea bogătașilor snobi preferă sacrificarea sfincterului cu un iPhone, decât riscul ca un Samsung să le explodeze în fund chiar în timpul unei percheziții. Alegerea e a ta!

3) Nokia 3310

Așa da! Despre asta e vorba! Relansarea bătrânelului Nokia 3310 nu a fost doar o bucurie pentru infractorii care erau nostalgigi după vremurile de altă dată, dar este și o bine-facere pentru cei care tine, care abia acum urmează să pășească pentru prima dată în spatele gratiilor. Un Nokia 3310 într-un prezervativ și băgat direct în fund te va face unul dintre cei mai conectați ticăloși de la ‘mititica’.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate