La doar câteva ore după ce Primăria Năvodari anunțase finalizarea lucrărilor de modernizare a Centrului de Permanență Năvodari și a cabinetelor medicale din interior, în această seară pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incendiu exact la acest imobil.

Din primele informații, se pare că focul a fost pus deliberat, fiind incediată una dintre ușile de acces. Pompierii au fost nevoiți să spargă un geam pentru a pătrunde în interior. Potrivit pompierilor care au acționat, se pare că focul a fost pus la tocul ușii, arzând mocnit. Senzorii de fum cu care este prevăzut Centrul de Permanență s-au activat și au emis alertă de incendiu, autoritățile intervenind rapid iar focul neavând timp să se extindă.

Polițiștii și pompierii au deschis o anchetă pentru a afla cum s-a produs incendiul, urmând ca primele concluzii să fie furnizate zilele următoare.

Primarul Florin Chelaru a declarat că din ceea ce i s-a comunicat până în acest moment ar fi vorba de o mână criminală care a pus focul. „Este o anchetă în lucru, dar vă anunț că voi face plângere penală. Este inadmisibil ca lucrurile să degenereze în acest fel, este de-a dreptul criminal să acționezi așa. Cine ar fi capabil oare de un asemenea gest? Cei care cred că astfel ne subminează munca sau ne intimidează se înșeală. Astăzi la prânz am anunțat public finalizarea lucrărilor de modernizare la Centrul de Permanență iar în seara asta au încercat să incendieze clădirea. Nu cred în astfel de coincidențe macabre”, a declarat primarul Florin Chelaru, care a anunțat că va dispune suplimentarea pazei la Spitalul Năvodari care va fi inaugurat în perioada următoare.

(Visited 2.606 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.