Umor

Vergil Chițac a aflat de la știri că este primarul Constanței de mai bine de doi ani

Vergil Chitac, primar Constanta
Editare foto: Constanta de Azi
 pe data 
17 martie, 2023

Întins pe canapeaua din vila sa de la Eforie, obosit după o intervenție la Digi 24, unde a vorbit despre geopolitică și războiul din Ucraina, amiralul pensionar Vergil Chițac a schimbat canalul, unde a dat peste un jurnal de știri pe care a început să-l urmărească, însă cu gândul în altă parte. Atenția i-a fost atrasă de cuvintele prezentatorului, care la un moment dat a spus: „Primarul din Constanța, Vergil Chițac…“. La auzul acestor vorbe, Chițac a zâmbit și i-a spus soției sale: „Uite, dragă, pe primarul din Constanța îl cheamă ca pe mine, ehehehe!“. Apoi, arătând cu degetul spre ecran, Chițac a exclamat: „Uite, uite și poza! Ăsta chiar și seamănă cu mine! Ce naiba…“.

Conștientizarea a venit brusc, ajutată și de privirea consternată a soției. „La dracu’, sunt eu! Eu sunt primarul din Constanţa! Dar de ce nu mi-a spus nimeni? Nu mi-au trimis şi mie o comunicare, ceva!“, a exclamat Chițac, extrem de indignat.

La sfatul soţiei de a căuta în spam-ul adresei sale de e-mail, Vergil Chițac a găsit şi mail-ul de acum doi ani în care se comunica, oficial, că a fost ales primar al municipiului Constanţa. Apoi a văzut şi celelalte mail-uri şi mesaje de la colegii din PNL şi simpli cetăţeni. „Vergile, unde dracului eşti?“, „Mai treci pe la primărie? Cum mai e vremea la Eforie?“, „Hai, amirale, că avem de făcut bani de pe urma fraierilor care ne-au votat“ sau „Tuţi @&#/$#!*¤ Vergile!!“ sunt doar câteva din mesajele pe care primarul le-a văzut.

Chițac a chemat apoi un Bolt și a cerut șoferului să-l ducă la primărie în maxim 20 minute. „Uite domne’, durează cel puțin 65 de minute!“, i-a spus şoferului. „Dar ce naiba e cu traficul ăsta? Hop! Gata, ai rupt planetara! Problema, domne’, este că nu avem primar în oraşul ăsta… Vai de capul nostru!“.

Actualitate