Umor

Chițac a mai spart niște bani ca să împodobească excavatorul de pe Tomis cu Soveja

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
6 decembrie, 2021

După ce mai mulți constănțeni au propus pe Facebook să împodobească motoexcavatorul de la intersecția Tomis cu Soveja, primarul Vergil Chițac a reacționat imediat, considerând că ideea este genială și, bineînțeles, trebuie furată.

„Cine a dat 1 milion de euro pe beculețe? Cine? Ei? Nu. Eu, bă! Eu am dat… Da am dat din banii lor, dar banii lor sunt ai mei, că fac ce vreau cu ei. Așadar, vreau să văd beculețe și pe excavatorul ăla!“, ar fi răcnit primarul în cadrul unei ședințe cu consilierii săi personali.

Surse lipsite de scrupule din cadrul primăriei ne-au transmis că pentru împodobirea excavatorului, primarul a spart 200.000 de euro, ca să nu cumva să se creadă că e sărăcie.

Mai mult de atât, pentru că motoexcavatorul de la intersecția Tomis cu Soveja nu va dispărea prea curând, Chițac s-a gândit să-l transforme în monument. „Simbolizează munca, hărnicia, acel iz de șantier… Ehe! Ca pe vremea lu’ nea Nicu!“, a exclamat senilul edil al orașului.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, Click AICI

Actualitate