Pentru a celebra un an de la câștigarea alegerilor locale de la Constanța, primarul Vergil Chițac a marcat momentul prin a-și acorda un premiu important.

Totul s-a întâmplat în cadrul unei ceremonii fastuoase, oraganizată chiar de city manager-ul Melicia Muesian, zisă și Tanti cu Sacu’ (după cum își sperie părinții din Constanța copiii), la care au participat toți pupinfudarii și postacii de serviciu din cadrul Primăriei. La festivitate au venit și trei KGB-işti de la Răsărit, care i-au adus aur din tezaur, Smirnoff şi Gerovital. Viceprimarul Ionuț Rusu nu a venit la petrecere, dar a mințit cu nerușinare că a fost prezent, chiar publicând pe pagina de Facebook poze de la o aniversare de acum câțiva ani.

Astfel, în aplauze frenetice, Vergil Chițac și-a acordat premiul Vergil pentru întreaga activitate ca Vergil Chițac. „Este o onoare pentru mine ca, în sfârșit, să-mi ofer mie acest premiu pe care eu îl merit pentru că exist în calitate de om de succes care sunt de când mă știu“, a spus edilul, vizibil emoționat, în timp ce și-a strâns mâna și s-a luat în brațe.

Aș vrea, în primul rând, să-mi mulțumesc mie. Trebuie să fiu sincer și să vă spun că nu credeam nici în o mie de ani că voi ajunge primar, de-aia am și vrut să demisionez de vreo două ori — eu, la fel ca și voi, nefiind obișnuit cu munca, după cum bine știți. Dar iată că am reușit să nu fac nimic și să ajung aici!

Discursul a fost urmat de un gest simbolic în care Chițac a ridicat cupa și, făcând referire la toți constănțenii nemulțmiți de faptul că orașul e praf și pulbere, a scandat un: „Ia mai dă-i în p♡♡@ mea!“, urmat de urale și aplauze.

(Visited 1.063 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.