Umor

Veste bună pentru șoferii care nu vor să plătească taxă de parcare. Primăria va construi 10 km de trotuare noi!

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
19 ianuarie, 2023

Toți constănțenii se vaită de lipsa locurilor de parcare din oraș sau de taxele de parcare pentru puținele locuri disponibile, dar nimeni nu vorbește despre adevărata problemă: lipsa trotuarelor, unde pot parca 90% din șoferi. De aceea, Primăria Constanța a găsit soluția: în jurul blocurilor din oraș vor fi construiți zeci de kilometri noi de trotuare, cu tot cu ceasuri stradale ce vor fi montate din 500 în 500 de metri.

Pentru a nu cheltui bani aiurea, primăria va construi trotuarele fără a mai construi și străzi, pentru că pe astea deja le avem. Noile trotuare vor fi amplasate pe spațiile verzi, care oricum stau degeaba.

Pentru a înlesni accesul, bordurile de pe marginea trotuarelor vor fi joase, să le poată urca și cetățenii care au BMW din 2003. „Acolo unde nu există spații verzi, vor fi demolate locurile de joacă dintre blocuri și în locul lor vor fi construite trotuare largi, să aibă lumea unde parca și să nu mai comenteze pe Facebook“, a transmis primarul Vergil Chițac.

Actualitate