Actualitate Administraţie

Veste cumplită! Fiica lui Eugen Vodă a decedat la vârsta de 29 ani, la Copenhaga

Fostul portar român, Eugen Vodă, trece prin momente grele. Stabilit din 2000 în Insulele Feroe, Eugen Vodă a primit o veste cumplită. Marți dimineață, fiica sa, în vârstă de 29 de ani, a decedat la Copenhaga.

Scris de 
 pe data 
4 aprilie, 2019

Ioana Victoria lucra în administrația locală din Copenhaga și suferea de cancer la umăr, o formă rară a acestei maladii cumplite, scrie Gazeta.

„Fata a resimțit la început niște dureri, care apoi s-au acutizat și, la un control amănunțit, a venit diagnosticul dur. Asta se întâmpla prin toamna anului trecut”, au povestit apropiați ai lui Vodă, pentru sursa mai sus citată, notează digisport.

Episcopia Europei de Nord a transmis un mesaj de condoleanțe:

Tânăra Ioana-Victoria din Insulele Feroe, pentru care ne-am rugat intens în ultimele săptămâni, a trecut la cele veșnice la vârsta de 29 de ani, după o foarte grea suferință. În acest ceas de încercare pentru familie, să ne rugăm Atotmilostivului Dumnezeu pentru iertarea și odihna ei în Împărăția cerurilor și pentru întărirea părinților ei Eugen și Adriana. Să zicem toți:

„Pomenește, Doamne, pe cei ce întru nădejdea învierii și a vieții celei ce va să fie au adormit, părinți, frați și surori ale noastre și pe toți cei care în dreapta credință s-au săvârșit. Iartă-le lor toate greșalele și-i așază Doamne, în locuri luminoase, în locuri răcoroase, în locuri de odihnă, de unde a fugit toată durerea, întristarea și suspinarea și unde cercetarea feței Tale veselește pe toți sfinții Tăi cei din veac. Dăruiește-le lor și nouă Împărăția Ta și împărtășirea bunătăților Tale celor negrăite și veșnice și desfătarea vieții Tale celei nesfârșite și fericite. Că Tu ești învierea și odihna adormiților robilor Tăi și a roabei Tale Ioana-Victoria, Hristoase, Dumnezeul nostru, și Ţie slavă înălțăm, împreună și Celui fără de început al Tău Părinte și Preasfântului și Bunului și de viață făcătorului Tău Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”

Cu părintești si frățești condoleanțe,
+Episcopul Macarie

Actualitate