Astfel, militarii vor beneficia de tratament și proceduri de recuperare, plus cazare și masă fără niciun ban, într-unul din cele mai cunoscute sanatorii din țară. Mai exact, militarii nu vor scoate niciun ban din buzunar deoarece EFOSAN este singurul sanatoriul care are contract de decontare directă și integrală cu Casa Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești, atât pentru tratament, cât și pentru cazare și masă.

În comparație cu alte centre de tratament pe care unii sau alții ar vrea să le facă prin țară pentru militari, sanatoriul din Eforie Nord dispune de ceva unic, nu doar în România, ci în întreaga Europa: nămolul sapropelic din lacul Techirghiol, cunoscut în întreaga lume pentru puterile sale curative. Acesta a fost și motivul pentru care LMP s-a adresat conducerii EFOSAN cu o propunere de parteneriat.

„Acta non verba!” LMP tace și face…

„Militarii cu anumite afecțiuni, militarii veterani, veteranii răniți cu dizabilități din toată țara, se pot trata la Sanatoriul EFOSAN din Eforie Nord. Militarii vor beneficia de tratament, recuperare medicală, refacere, cazare și masă la costuri 0 lei! Apa sărată din bazine și nămolul provin din lacul Techirghiol”, a transmis LMP.

În acest sens, având în vedere că EFOSAN dispune de capacități de tratament/recuperare care se pretează perfect militarilor răniți în teatrele de operații, dar și militarilor cu afecțiuni specifice, a căror tratare poate duce la ameliorarea acestora, reprezentanții EFOSAN și LMP au convenit ca militarii profesioniști să beneficieze de programe de recuperare în sanatoriul existent, urmând ca, în curând, să poată avea la dispoziție un pavilion special amenajat în acest scop. Militarii se vor putea trata la EFOSAN începând cu 1 martie 2019. 

De asemenea, Prof.univ. dr. Eugen Anatoli Covaleov, directorul centrului medical, a spus reprezentanților LMP că, în viitor, militarii profesioniști vor putea să beneficieze de facilitățile oferite de baza de tratament de la „Steaua de mare”, ceea ce va duce la creșterea considerabilă a numărului militarilor profesioniști beneficiari ai programelor de tratament/recuperare.

 

(Visited 1.050 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.