Deși este viceprimar într-o localitate condusă prin tradiție de primar PSD, Iulian Tudorache se mândrește cu câteva realizări pe care le-a reușit din această postură.

„Am construit locuri de joacă la Băltăgești, Gălbiori, Crișan, Șiriu. Pentru Crucea și Stupina echipamentele sunt depozitate și nu sunt montate din diferite chichițe procedurale. Am curățat aceste spații, terenul de fotbal Șiriu, curtea școlii din Gălbiori, terenul aferent fostei grădinițe Băltăgești pentru a le reda funcționalitatea și a asigura locuri de mișcare în aer liber.

De asemenea, am înființat o echipă de fotbal la nivel comunal, care face cinste comunei și în felul acesta aude lumea de noi și pentru lucruri bune, nu doar despre constatări și prejudicii record aduse bugetului localității calculate de Curtea de Conturi.

Am readus în funcțiune Sala de Sport, locație unde școlarii pot desfășura activități sportive , unde tinerii se pot strânge și juca fotbal, sală de sport ce a stat închisă ani de zile. De ce? De ce nu? Am făcut toate lucrurile astea pentru că îmi pasă și pentru că mandatul meu de viceprimar are 4 ani durată, nu doar un an și jumătate înainte de alegeri cum e la alții”, a declarat liberalul Iulian Tudorache.

 

 

(Visited 343 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.