Scenele extrem de violente au fost filmate chiar de familia victimei.

Pe imagini se vede cum maşina se îndreaptă spre bărbat și-l urmărește, iar în cele din urmă, când victima se apropie de soție, este călcată de autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani. În tot acest timp, femeia ţipă.

„Văleu, ce iese aicea! Vino încoace! Vezi că vine încolo. Dă-te la o parte”, se aude femeia rugându-se de soţul ei să se ferească din calea agresorului.

„Vali! Vino la maşină!”, se aude un alt bărbat, însă chiar în acel moment bărbatul fugărit cu maşina este lovit din plin de maşina agresorului, care îi trece peste picioare.

După ce trece cu maşina peste bărbat, agresorul îşi justifică fapta spunând că victima a venit „la furat”.

Bărbatul care a filmat îi spune pe nume: „Matei, faci rău, Matei”, însă agresorul calcă acceleraţia şi pleacă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, agent şef adjunct de poliţie Cătălina Creţu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că agresorul a fost reţinut şi apoi arestat preventiv, fiind cercetat pentru tentativă de omor.

A fost o sesizare pe 112. O femeie de 41 de ani din Bacău a sunat şi a anunţat că ar fi fost un conflict între soţul ei şi un bărbat de 37 de ani. Acesta din urmă a fost reţinut 24 de ore şi arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor”, a declarat Creţu.

Surse judiciare au precizat că cei doi s-au certat din cauza unui teren pe care aduc la păscut oile şi vacile.

Victima a fost internată în spital cu răni grave.

ATENȚIE! Imaginile pot avea un puternic impact emoțional

 

(Visited 206 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.