Actualitate

VIDEO. Bătaie pe televizoare într-un Kaufland deși stocul era suficient

Deschiderea unui nou magazin Kaufland în Bacău s-a lăsat cu bătaie și înjurături între clienți după ce reprezentanții hypermarketului anunțaseră că vor fi promoții la mai multe produse, printre care și televizoare LED.

Scris de 
 pe data 
8 februarie, 2019

Zeci de oameni s-au așezat la coadă încă în timpul nopții de miercuri spre joi. Când s-au văzut însă în magazin, lucrurile au degenerat.

Clienții s-au împins ori înjurat, încercând să apuce câte un televizor LED de diagonală mare, vândut cu 700 de lei bucata.

Scenele au fost filmate iar un norocos a reușit să dispară repede cu două aparate în brațe. Însă o femeie s-a luptat cu un bărbat să-i smulgă din mână televizorul.

Conducerea magazinului Kaufland susține că nu au fost depuse sesizări legate de evenimentul de ieri și lumea s-a bătut degeaba, deoarece stocul de televizoare era suficient pentru toți.

Stocul de televizoare la promoție era suficient pentru toți clienții, iar raionul urma să fie aprovizionat”, susțin cei de la Kaufland, într-un răspuns adresat Ziarului de Bacău.

Deși în imagini se vede că agenții de pază nu au intervenit să oprească îmbrâncelile, cei de la Kaufland susțin că imediat după ce lucrurile au luat amploare, cei de la securitate au calmat spiritele, iar nimeni nu a fost rănit.

 

Actualitate