Un filmuleț video postat pe Facebook, în care se vede cum un vârstnic în baston, care abia se poate mișca, se urcă la volanul unui autoturism și pleacă, a scandalizat opinia publică.

Este clar că acest șofer nu ar putea în veci să treacă de nici cea mai banală evaluare medicală pentru permisul de conducere și, cu toate acestea, el conduce bine mersi. Asta deoarece avizele medicale obligatorii pentru obținerea, preschimbarea sau înnoirea permisului de conducere sunt doar o formalitate, un prilej bun pentru a mai scoate niște bani din buzunar.

Oamenii se întreabă ce reflexe mai poate avea o persoană care abia își mai mișcă brațele și picioare, șoferul în cauză fiind un adevărat pericol pentru ceilalți șoferi și pietoni.

„Un nene de-ăsta te omoară în trafic”; „Pericol public! Cine le da voie la astia sa conduca!?”, „Eu sunam la 112, este un pericol la fel ca un sofer baut sau drogat. Chiar daca nu comparam situatiile in principiu este tot un pericol pentru circulatie.”, au fost doar câteva dintre zecile de comentarii.

 

(Visited 1.654 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.