Administraţie Constanța

VIDEO. Biletul CT BUS, majorat la 2,5 lei. Hotărârea a fost votată în şedinţa de Conliliu Local Municipal

Consiliul Local Municipal a fost convocat în şedinţă ordinară, luni, 28 februarie, ora 12.00. În cadrul şedinţei desfăşurată on-line, prin videoconferință, consilierii locali au votat proiectul iniţiat de primarul Vergil Chiţac pentru majorarea preţului biletului de călătorie CT BUS.

Scris de 
 pe data 
28 februarie, 2022

Pe ordinea de zi a şedinţei au fost incluse 38 de proiecte la care s-au mai adăugat 5 proiecte pe ordinea suplimentară. Au fost prezenţi 26 din cei 27 de consilieri locali municipali.

Unul dintre proiecte prevede creșterea prețului unei călătorii cu CT Bus de la 1,5 lei la 2,5 lei, iar al unui bilet cu două călătorii de la 3 lei la 5 lei. De asemenea, Vergil Chițac propune dublarea prețului unui bilet valabil 24 de ore de la 5 lei la 10 lei.

Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 362/2021, privind delegarea gestiunii serviciului public de transport local de persoane prin curse regulate către societatea CT BUS SA și atribuirea Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport local de persoane prin curse regulate în municipiul Constanța; iniţiator: primar Vergil Chițac“.

Proiectul a trecut cu 26 de voturi pentru.

Şedinţa poate fi urmărită integral mai jos:

.

Actualitate