Actualitate

VIDEO. Bombardier din Constanța, săltat de mascați după ce a înjurat un polițist pe Facebook

Un bărbat din Constanța a fost săltat de mascați, după ce s-a filmat și a postat pe rețeaua Facebook un clip în care înjură și amenință un polițist.

Scris de 
 pe data 
8 decembrie, 2021

Potrivit IPJ Constanța, în cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj, în urma apariției în spatiul public a unei postări de pe o rețea de socializare.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru efectuarea cercetărilor, conform competențelor.

scroll mai jos pentru a vedea filmarea

Individul (25 de ani), a cărui postare a fost făcută public chiar de el, se referă la polițist ca fiind „o p*** de la Secția 5“, adresează o serie de jigniri și îl „invită“ pe acesta, dar și pe colegii lui, la el acasă ca să se bată.

Vrei tu să mă legi? Păi cine m* m* să mă lege, mă pe mine? (…) Veniți, v-aștept, cu un kil de droguri și cu ce vreți voi“, spune tânărul pe filmare.

Și polițiștii au venit. Astfel, în cursul dimineții de miercuri, 8 decembrie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, împreună cu polițiști ai Biroului de Investigații Criminale, delegați în cauză, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința tânărului.

După descindere, bărbatul a fost condus la audieri, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz va dispune măsurile legale care se impun“, a transmis IPJ Constanța.

Surse din Poliţie au precizat că polițistul pe care individul l-a amenințat știa că acesta îi jefuiește pe puștii din cartierul său și încerca să convingă victimele să vină la Poliție și să depună plângere.

Bărbatul ar fi aflat că poliţistul este pe urmele sale și astfel a postat filmarea în care l-a amenințat pe acesta că îi va înfige furca în inimă. „Vino când ești liber să te întâlnești cu mine. Să nu fie ultraj (…) Fără mandat îți dau numai răngi, topoare și furci în inimă”.

Vă atenționăm că imaginile conțin limbaj explicit, instigare la violență și vă pot afecta emoțional!

După ce a fost adus la secţie, individul ar fi declarat că regretă gestul. El este cunoscut cu antecedente penale, pe numele lui există o condamnare definitivă, de 1 an și 6 luni cu suspendare, pentru conducere fără permis.

    Etichete:


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/constant/public_html/wp-content/themes/constanta/single.php on line 120

Actualitate