scroll mai jos pentru video

Reacționând de la geam, constănțeanul i-a certat pe protestatari, spunând că tatăl său a fost răpus de virus în urmă cu două zile și le-a transmis să viziteze secția de ATI de la Spitalul de Boli Infecționase pentru a vedea realitatea.

A murit tata acum două zile de COVID. Acum două zile a murit tata de COVID şi voi protestaţi? Să vă fie ruşine!

Oamenii ăia, la Infecţioase acolo, se luptă pentru voi şi voi? Sunteţi nişte idioţi! Să n-ajungeţi acolo!

De ce protestaţi? Să intraţi la secţie, la ATI, la Boli Infecţioase (n.r. – Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa), să vedeţi ce înseamnă acolo oameni cu COVID.

Nu mai protestaţi aşa! E război! Nu vă daţi voi seama! Ei se dau de toate să îi facă bine şi ei protestează”, le-a strigat tânărul.

Între timp, organizatorii protestelor anunță că acestea vor continua până în weekend. În cursul serii de marți, 30 martie, la Constanța au ieșit pe stradă câteva sute de persoane, majoritatea minori.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă că la protestul de luni seară au fost aplicate organizatorilor şi participanţilor 157 de amenzi în valoare totală de 82.100 de lei, pentru nedeclararea manifestaţiei şi pentru desfăşurarea fără respectarea prevederilor legale.

De asemenea, au fost amendați cu 900 de lei trei adolescenţi care trăgeau cu praştia în coloana de manifestanţi care se afla în marş pe Bulevardul Marinarilor.

IJJ precizează că în continuare va analiza imaginile pentru identificarea şi sancţionarea şi a altor persoane care au încălcat legea la această manifestaţie.

(Visited 875 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.