Percheziția s-a desfășurat în cursul zilei de miercuri, 19 februarie, de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța.

Deși acțiunea a fost făcută în baza unui dosar penal de evaziune fiscală, bărbatul fiind suspectat că deține documente contabile ale unei societăți comerciale administrată de acesta și care ar fi fost folosite într-un circuit financiar fictiv, polițiștii au descoperit cu totul altceva.

În apartamentul din Murfatlar, oamenii legii au găsit o cultură de canabis, instalații și dispozitive de iluminat și irigat a acesteia, 22 de recipiente cu fertilizatori pentru canabis, un cântar de precizie, un laptop, 3 telefoane mobile, fragmente de substanță vegetală uscată cu miros specific, precum și documente și înscrisuri utile cauzei.

„În urma probatoriului administrat, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Constanța.“, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Constanța.

 

(Visited 727 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.