scroll mai jos pentru video

Totul s-a întâmplat sâmbătă, 21 septembrie, în cadrul conferinței de alegere a liderului PSD Alba.

Potrivit imaginilor difuzate de alba24.ro, premierul Viorica Dăncilă a intrat în sala în care a avut loc acest eveniment politic ținând de mână un copil îmbrăcat în costum național și panglică tricoloră la gât.

După ce au ajuns pe scenă, la microfon a fost anunțat numele șefei PSD, iar toată lumea a început să aplaude – mai puțin copilul.

După câteva momente, Dăncilă i-a făcut semn băiatului să aplaude. Copilul s-a conformat, iar pe durata reprizei de aplauze, șefa PSD l-a verificat de câteva ori pe cel mic pentru a se asigura că acesta continuă să aplaude.

Amintim că anul trecut, la Simfonia Lalelelor 2018 de la Pitești, numeroși copii au fost puși să defileze în costume în culorile steagului României și să pregătească diverse activități în fața premierului Viorica Dăncilă.

Printre aceștia s-a numărat și o fetiță de nici trei ani, care a fost pusă să facă acrobații în fața oficialilor veniți de la București. Fără să țină cont de pericol, aceasta a fost nevoită și să stea în cap în fața premierului care, ulterior, i-a oferit o floare.

 

(Visited 267 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.