În urma imaginilor apărute, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au anunțat miercuri că fac cercetări pentru a identifica persoanele implicate.

În imaginile ajunse virale pe internet, se vede cum bărbatul a aruncat din Mamaia, zona Allezzi Beach, de la etajul imobilului în care era cazat, cu un scaun într-o zonă unde erau parcate mai multe mașini.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat, miercuri, că fac cercetări după imaginile apărute pe rețelele sociale și că până în acest moment nu a fost depusă nicio plângere.

„În urma apariţiei în spaţiul public a imaginilor respective, vă comunicăm faptul că poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale care se impun. Menţionăm faptul că, până la acest moment, nu a fost depusă nicio plângere, iar pe această cale, rugăm persoanele implicate să ofere sprijin organelor de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanţa.

(Visited 273 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.