Actualitate

VIDEO. De la balconul hotelului, un turist a aruncat cu scaune și sticle în mașini și trecători

Un turist din București a aruncat cu diverse obiecte în trecători de la balconul unui hotel din Mamaia, unde era cazat împreună cu alți prieteni de-ai săi. Bărbatul a filmat momentele și le-a postat pe rețelele sociale.

Scris de 
 pe data 
11 august, 2021

În urma imaginilor apărute, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au anunțat miercuri că fac cercetări pentru a identifica persoanele implicate.

În imaginile ajunse virale pe internet, se vede cum bărbatul a aruncat din Mamaia, zona Allezzi Beach, de la etajul imobilului în care era cazat, cu un scaun într-o zonă unde erau parcate mai multe mașini.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat, miercuri, că fac cercetări după imaginile apărute pe rețelele sociale și că până în acest moment nu a fost depusă nicio plângere.

„În urma apariţiei în spaţiul public a imaginilor respective, vă comunicăm faptul că poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale care se impun. Menţionăm faptul că, până la acest moment, nu a fost depusă nicio plângere, iar pe această cale, rugăm persoanele implicate să ofere sprijin organelor de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanţa.

Actualitate