Eveniment

VIDEO. Dosar penal pe numele lui Murad, după ce a împărțit pachete alegătorilor

Polițiștii constănțeni au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele lui Mohammad Murad, candidat independent la Primăria din Mangalia, pentru coruperea alegătorilor. Candidatul a împărțit mai multe pachete inscripționate cu un slogan și numele său.

Scris de 
 pe data 
25 august, 2020

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța (IPJ) a transmis că polițiștii din Mangalia s-au sesizat din oficiu după apariția în spațiul online a unor imagini în care un candidat la Primărie împarte pachete inscripționate cu numele său. (scroll mai jos pentru video)

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care apare un candidat la alegerile locale în timp ce ar fi oferit mai multor cetăţeni pachete inscripţionate cu un slogan, alături de numele său, în cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de corupere a alegătorilor. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.“, a transmis IPJ Constanța.

Pachetele au fost împărțite personal de Murad și echipa sa de campanie în cartierul Balta Blebea din Mangalia. Zeci de persoane, majoritatea de etnie romă, s-au înghesuit pentru a primi pungile inscripționate cu textul „Alături de oameni“, urmat de numele „Mohammad Murad“.

Amintim că Mohammad Murad s-a înscris în ultima zi prevăzută de legislație în cursa pentru Primăria Mangalia, ca independent, după ce cu câteva săptămâni înainte își anunțase intenția de a candida la Primăria Constanța.

 

Actualitate