Actualitate

VIDEO. Dragnea, ieșire nervoasă în fața jurnaliștilor: „Cu ce dracu mă ajută pe mine?! M-am săturat!“

După ce moţiunea simplă împotriva lui Tudorel Toader a fost respinsă, președintele PSD Liviu Dragnea a avut o reacție extrem de nervoasă în fața jurnaliștilor, când a fost întrebat despre legea care permite persoanelor condamnate la închisoare să execute pedepsele la domiciliu.

Scris de 
 pe data 
31 octombrie, 2018

Și cu ce dracu mă ajută pe mine, ca să înțeleg și eu? Că totuși, m-am săturat!”, a fost replica lui Dragnea, transmite digi24.ro

În afară de mine mai sunt oameni în țara asta? Pe ei nu-i întrebați? M-am săturat. Înseamnă că orice lege mă favorizează pe mine, sunt și eu om și efectuv îmi ajunge să răspund la aceste prostii”, a continuat el.

Vorbiți cu haștagul, vorbiți cu Iohannis, să dea un decret să mă împuște mâine și de poimâine să puteți discuta ce se întâmplă în țara asta. Ați ajuns, oameni tineri, să susțineți securiștii, să susțineți abuzurile în România”, a mai spus Dragnea.

Liderul PSD a invocat şi numele ministrului Justiţiei. „Le-aş sugera tuturor să nu se mai victimizeze în discuţii informale cu presa că dacă o să fie remaniaţi, o să spună de fapt care e adevăratul motiv. Adevăratul motiv pentru remaniere nu va fi la niciunul dintre miniştri ordonanţa de amnistie şi graţiere. Dacă cineva se gândeşte să spună că din cauza asta ar putea fi remaniat, ceea ce deocamdată în PSD nu e cazul, la ora asta nu se pune problema remanierii lui Toader, dar la ora asta nu ştim ce se va întâmpla în continuare, ar face o mare greşeală„, a mai afirmat, miercuri, Liviu Dragnea.

 

Actualitate