Actualitate Eveniment

VIDEO. Femeie snopită în bătaie de logodnic chiar sub ochii viitorului socru, care își îndemna fiul să dea și mai tare

O tânără a ajuns la spital după ce a fost bătută cu bestialitate de viitorul soț. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere și publicate pe internet chiar de victimă. „Mai bine mă omorai decât să mă faci neom“ este mesajul postat pe rețeaua Facebook de Mădălina Cazacu.

Scris de 
 pe data 
12 august, 2022

Totul s-a petrecut în curtea unei locuințe din Vatra Dornei în seara de miercuri, 10 august. În imagini se poate vedea cum tânăra este lovită fără încetare, cu pumnii și cu picioarele, de un bărbat în curtea din fața casei. Un al doilea bărbat, mai în vârstă, asistă la întreaga scenă.

„Tatăl lui se uita și îl îndemna să dea mai tare și să mă omoare. Aia îi spunea: omoar-o, omoar-o!”, a povestit victima.

VĂ AVERTIZĂM CĂ IMAGINILE POT AVEA UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

Victima, Mădălina Cazacu (38 de ani), spune că cel care a bătut-o crunt este logodnicul său, iar celălalt bărbat este viitorul socru. Mădălina și agresorul său locuiesc în Olanda și s-au întors în România în urmă cu două zile.

Bravo Cristi Avram! Ai comis-o din nou! Bei și mă lași pe stradă cu copilul după ce eu am grija de copiii tai! Să îți fie rușine ordinar de om ce ești! Îmi ameninți copilul că dacă vin cu el acasă din spital mi-l omori! Ce fel de tată ești mă? Stau pe la ușă noaptea de frica și teroarea ta! Copilul meu e la spital singur și nu mă lași să îl aduc acasă mă acuzi că mă duc să mă culc cu bărbați! Oricât ar fi de umilitor trebuie să vadă toată lumea că ăsta ești tu cel real! M-am saturat sa mă prefac,că viața e roz lângă tine! Asta e realitatea!

VĂ AVERTIZĂM CĂ IMAGINILE POT AVEA UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

Femeia a găsit puterea de a suna la 112 și a fost transportată cu o ambuilanță la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal din Vatra Dornei unde a fost internată în secția de chirurgie cu multiple traumatisme și leziuni.

Miercuri noapte, în jurul orei 22.30, bărbatul de 41 de ani a consumat băuturi alcoolice după care a avut o discuție în contradictoriu cu concubina sa, iar la un moment dat discuția dintre cei doi a degenerat, individul lovind-o pe femeie cu pumnii și picioarele“, au transmis polițiștii. Oamenii legii spun că au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „violență în familie”.

Actualitate