Eveniment

VIDEO/FOTO. Copil dus în comă la spital în urma unui grav accidet rutier în localitatea Crucea

Sursa foto: IPJ Constanţa

Accidentul a fost cauzat chiar de mama copilului care, din neatenţie, a intrat pe contrasens lovindu-se frontal cu o altă maşină.

Scris de 
 pe data 
3 iunie, 2019

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 2A, în localitatea constănţeană Crucea, în jurul orei 15.25.

Femeia, în vârstă de 31 de ani, conducea dinspre Constanța către Hârșova și ajungând în dreptul primăriei din Crucea s-a întors către locurile din spate unde se afla fiul ei, un băieţel de 7 ani.

Din cauza neatenției, maşina a intrat pe sensul opus de mers, unde s-a izbit frontal cu o autoutilitara condusă regulamentar de un bărbat de 35 ani.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unui copilului. Băiatul se afla pe locul dreapta spate și nu purta centura de siguranță în momentul impactului. El a fost găsit de echipajul medical politraumatizat, confuz, iar la scurt timp a intrat în comă.

Minorul a fost preluat de către echipajul medical al elicopterului SMURD și transportat la Spitalul Județean Constanța unde se află sub atenta monitorizare a medicilor.

Atât mama băiatului, cât şi şoferul autoutilitarei sunt în afara oricărui pericol.

 

Actualitate