După ce a transmis operațiunile de asfaltare de pe drumurile, drumurile, drumurile din comuna Cumpăna, primărița Mariana Gâju a descoperit că, în general, îi place să transmită informații de pe drumuri, drumuri, drumuri. (video mai jos).

 

Fără să mai stea pe gânduri, voioasă și cu chef de vorbă, pesedista Mariana Gâju a luat-o la elicopter pe mai multe locuri de pe mapamond, unde a găsit o serie de drumuri, drumuri, drumuri extraordinare de unde a transmis că se fac lucrări.

(foto mai jos)

Deși se spune că pentru nicio ființă umană nu este bine să ajungă pe drumuri, drumuri, drumuri, vă mărturisesc că pasiunea pentru drumuri, drumuri, drumuri m-a cuprins de curând, mai ales după ce am descoperit că există și trotuare. Și, mi-am zis, de ce nu! Este benefic pentru cumpănenii mei să știe că peste tot în lumea asta există drumuri, drumuri, drumuri!“, a declarat Mariana Gâju.

Așadar, iată pe ce drumuri a mai purtat-o pasiunea pentru drumuri a Marianei Gâju:

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 472 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.