Eveniment

VIDEO. În curând și la Constanța. Doi bărbați s-au luat la bătaie pentru un loc de parcare

Un bărbat care bloca un loc de parcare în așteptarea soției care urma să sosească cu mașina a luat la bătaie un alt șofer care a încercat să parcheze acolo.

Scris de 
 pe data 
19 noiembrie, 2021

Doi bărbați s-au luat la bătaie pentru un loc de parcare. Agresorul a blocat locul așteptând ca soția lui să vină cu mașina și să parcheze, moment în care un alt șofer, văzând spațiul liber, a încercat să parcheze el. De aici și până la o bătaie în toată regula a fost doar un pas.

Unul dintre cei implicaţi în scandal, un bărbat de 40 de ani, voia să ţină un loc de parcare în faţa magazinului pentru soţia sa care urma să sosească cu maşina.

Un şofer de 47 de ani a vrut să parcheze pe acelaşi loc şi l-ar fi călcat pe celălalt bărbat cu maşina pe picior, după care a început un scandal între cei doi. Bărbatul care îşi aştepta soţia s-a enervat şi a lovit maşina, distrugând una dintre oglinzi. Apoi a devenit violent cu cei aflaţi în autoturism, informează adevarul.ro.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au deschis dosare penale pe numele ambilor bărbaţi: unul pentru distrugere şi altul pentru vătămare corporală. Incidentul s-a petrecut în parcarea unui magazin Kaufland din Satu Mare.

Actualitate