Eveniment

VIDEO. Individ eliberat pe recurs compensatoriu, urmărit cu focuri de armă pe străzile Constanței

După ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, un șofer din Constanța a fost urmărit cu focuri de armă. În încercarea de a scăpa, a lovit cinci mașini.

Scris de 
 pe data 
15 martie, 2019

Totul s-a întâmplat în cursul dimineții de vineri, 15 martie, în cartierul Coiciu. Aflat la volanul unui autoturism marca Audi, șoferul, un tânăr în vârstă de 27 de ani, a ignorat semnalele polițiștilor de a opri după ce a comis o abatere de la regulamentul rutier.

sursa foto și video: Inspectoratul de Poliție Județean Constanța

Șoferul a apăsat pedala de accelerație și a făcut slalom printre mașini.

În timp ce conducea cu viteză, pe strada Răsuri, a lovit cinci autoturisme, dintre care două aflate în mers și trei staționate.  Ajungand pe strada Izvor, conducatorul autoturismului a oprit și a abandonat mașina, încercând să fugă.

Polițiștii au trecut la urmărirea acestuia care, ajungând în dreptul unui imobil, a încercat să intre în curtea casei, moment în care, pentru că nu a răspuns la somațiile legale efectuate, unul dintre polițiști a executat un foc de armă în plan vertical, nefiind înregistrate victime“, transmite IPJ Constanța.

 

După ce a fost imobilizat, poliţiştii au descoperit că tânărul nu avea permis de conducere, iar numerele de înmatriculare ale maşinii erau expirate din noiembrie 2018.

Șoferul a fost reținut, iar pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

La începutul acestui an, în luna ianuarie, individul fusese eliberat din închisoare după ce executase cinci ani pentru furt, conducere fără permis și constituire de grup infracțional organizat.

 

Actualitate