Actualitate

VIDEO. „Liniuțe“ cu BMW-uri pe A4 Ovidiu – Agigea. Protagoniștii au transmis live pe Facebook

Mai mulți tineri s-au filmat și au transmis live pe internet în timp ce făceau curse ilegale pe autostrada A4. Polițiștii s-au autosesizat și au transmis că au început cercetările.

Scris de 
 pe data 
20 ianuarie, 2022

Cursele de mașini, cunoscute ca „liniuțe“, nu sunt o noutate pentru Constanța. De ani de zile, acestea se desfășoară în diferite zone din oraș, după lăsarea nopții. Bulevardul Aurel Vlaicu este una dintre zonele cunoscute pentru astfel de curse și, mai nou, autostrada A4.

Din imagini (scroll mai jos pentru video) se poate observa că la cursa ilegală participă trei autoturisme: două care se întrec și un al treilea în care se află cei care filmează și transmit live pe Facebook.

„Polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun, potrivit legislației în vigoare.“, a transmis IPJ Constanța.

Potrivit Legii, organizarea de curse ilegale constituie infracțiune. Organizarea sau participarea, în calitate de conducator de vehicul sau de animale, la întreceri neautorizate pe drumurile publice, se pedepseste cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Actualitate